Thuis

shanghaijinyishiyeyouxiangongsi

Bedrijfsprofiel

De Industrieco. van Shanghai Gieni, Ltd werd opgericht in 2011. Wij zijn een kosmetische machinesfabrikant wat beroeps in zich het onderzoeken en het ontwikkelen, producerend kosmetische machines. Wij concentreren ons enkel op dagelijks chemisch product en kleuren kosmetische gebieden, en het verstrekken van de volledige reeks verpakkingsoplossingen voor uw geacht bedrijf.

 

Na jaren van inspanning hebben onze producten aan de V.S., Mexico, Colombia, Swizerland, Bulgarije, Rusland, de Oekraïne, Turkije, Indonisier, de V.A.E, Pakistan, Iran en andere vijftig landen en refect machine om meer uitstekende prestaties verkocht te zijn tijdens productie in de plaats van de gebruiker.

 

Sinds het oprichten van ons bedrijf, hangen wij het idee van het houden het verbeteren, toewijding aan en ondernemend en lanceren de producten met internationale prima norm. Wij streven ernaar om een individualiteitsmerk met heldere stijl tot stand te brengen: GIENI.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China shanghaijinyishiyeyouxiangongsi Bedrijfsprofiel 0

 

In 2011, GIENI gecreeerd in Shanghai, introduceren wij geavanceerde technologie van Taiwan, en beginnen bewegings hoofdzaken op make-up en kosmetisch gebied om eerste generatielippenstift het vullen machine en semi autooogschaduw het samenpersen machine te produceren.

 

In 2012, begint GIENI die sterk R&D-team van Taiwan aanwerven, en de automatische vullende lijn voor lippenstift en mascara te ontwikkelen.

 

In 2016, GIENI-past het beheer Marketing doel aan en leidt hoofdzaken tot Verenigde Staat Amerikaan om de hoge machines van de automatiseringsrang te produceren, en de geavanceerde lijn voor lipblam in 60 PCs per min hoogtepunt automatisch te bouwen van container het voeden aan etikettering, het volledige project van Turkije.

 

In 2018, wordt de afdeling van de de robottoepassing van GIENI gebouwd, en werkend met de beroemde fabrikant van het Robotwapen en de container van de beginverbetering het voeden door robotwapen, en zal Italië cosmoprof bij uitbreiding van de begin de Europese markt bijwonen.

 

In 2019, heeft GIENI Italië Cosmoprof in Januari bijgewoond en de V.S. Cosmoprof in Juli, ook Hongkong Cosmoprof in November bijgewoond. GIENI zal meer voor schoonheid doen!

shanghaijinyishiyeyouxiangongsi
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Gieni

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China shanghaijinyishiyeyouxiangongsi Certificaten China shanghaijinyishiyeyouxiangongsi Certificaten China shanghaijinyishiyeyouxiangongsi Certificaten China shanghaijinyishiyeyouxiangongsi Certificaten