Tel.:
China Fles Labeling Machine fabrikant
Dongguan (HL) Automation Equipment Co., Ltd.

geëngageerd aan het worden de belangrijke etiketteringsmachine en de automatische intellgent leverancier van de verpakkingsoplossing in China.

 

Thuis

Dongguan (HL) Automation Equipment Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8

Dongguan (HL) Automation Equipment Co., Ltd.

Van het de automatiseringsmateriaal van Dongguanhuanlian Co. Ltd, bepaalt van in Dongguan de plaats waar de nationale lichte verwerkende industrie van het de industriemateriaal het meest ontwikkeld is zich, geëngageerd aan de ontwikkeling van de etikettering van de technologie van de machineautomatisering, beroeps, en bij automatische etiketteringsmachine en vullende apparatuuronderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop en de dienst concentreert. om de bedrijfsontwikkelingsbehoeften op te volgen, hebben wij tak opstellings de Oost- van China: Co. van het de automatiseringsmateriaal van Shanghai goed Yao, Ltd, tak de Noord- van China: Co. van het de automatiseringsmateriaal van de Ji'nantak, Ltd.

 

Aangezien het bedrijf werd opgericht, hebben wij het „doel van ontwikkeling van wetenschap aangehangen en de technologie is de eerste productiviteit“, „kwaliteit als reddingslijn van de ondernemingsoverleving“, constant absorberend de geavanceerde automatiseringstechnologie in binnen- en buitenland, de ontwikkeling van nieuwe modellen, optimalisering van de etikettering van technologie, en het uitbreiden van de grootte van het bedrijf. Met ononderbroken innovatie, en meer dan 9 jaar van ontwerp en productie ervaar, met hoogte - het kwaliteitsmateriaal, en de steun van een volledige waaier van klanten, hebben ons bedrijf zich nu ontwikkeld tot professionele etiketterende machinefabrikanten in grote schaal met een gebied van 10000 vierkante meters, meer dan 100 werknemers, en de kern van ondernemingen producerend professionele etiketteringsmachines geworden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : HUANLIAN

Aantal werknemers : 200~250

Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

Ons bedrijf werd opgericht in Foshan in 2007, 2013 opnieuw gevestigd aan Dongguan, zijn wij snel growing-up bedrijf en concentreren ons in de R&D-vervaardiging en de verkoop van de etikettering van machine.

Wij zijn snel growing-up bedrijf
Wij worden gewijd in de R&D-vervaardiging en de verkoop van de ETIKETTERING van MACHINES
Wij hebben meer dan 10 jaar ervarings om etiketteringsmachine te produceren
Wij hebben meer dan 20 octrooien en softwareauteursrecht
Wij zijn certifized Nationale High-tech Onderneming
Wij hebben ISO9001-certificaat en Ce-certificaat
Wij breiden overzee markt globale breed uit

 

bedrijfsdiensten

Het bedrijf heeft nu meer dan 20 octrooien, meer dan 100 emyloyees, terwijl het invoeren van ISO9001: het systeemcertificatie van 2015, van de technische en kwaliteitsaspecten, om de professionele, uitvoerige, Snelle efficiënte dienst te verlenen

Bedrijfteam

Het team van R&D van het bedrijf is verantwoordelijk voor software, programmaontwikkeling, ontwerp, en mechanische programmaopstelling. De ingenieurs met meer dan 10 jaar van de industrieervaring verzekeren stabiele mechanische prestaties en uitstekende kwaliteit.

Onze Opdracht: Bevrijd productiviteit, creeer waarde voor klanten, en realiseer waarde voor werknemers.

After-Sales

Het uitstekende verkoopteam kan niet van de stille steun achter hun team van de naverkoopdienst worden gescheiden, heeft het bedrijf een bekwaam team dat van de naverkoopdienst, komen de klanten de problemen oplossen in het gebruik van klanten, regelmatige bezoeken aan klanten worden ontmoet.

 

Dongguan (HL) Automation Equipment Co., Ltd.
No.Yinhu Weg, de Industriezone Dongcheng Distirct, Dongguan-Stad 523900 van Sangyuan de Provincie van Guangdong, China
Tel.:86-769-89198458
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Fles Labeling Machine Leverancier. © 2018 - 2020 bottlelabeling-machine.com. All Rights Reserved.